Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Halloween Horror Show - 2017
Halloween Horror Show - 2017

Halloween Horror Show - 2017  

Op zaterdag 28 oktober presenteert Mr. Horror voor de achtste keer de HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon in het majestueuze Pathé Tuschinski Amsterdam en diverse andere theaters door het hele land!

 

Het programma

00.00u - The Autopsy of Jane Doe
01:30u - Pauze 1
01:45u - Jigsaw
02:15u* - Pauze 2
02:30u - Don’t Hang Up
04:00u - Pauze 3
04:15u - It Stains the Sands Red
05:45u - Einde programma

*Let op: In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober gaat de wintertijd in, om 03:00u wordt de klok een uur teruggezet.

The Autopsy of Jane Doe

Het lijk van een onbekende jonge vrouw wordt gevonden in een huis waar een familie is uitgemoord. Wie is zij? En waarom is haar lichaam zo goed geconserveerd?

Jigsaw

Jigsaw is terug! Of toch niet? De politie wordt geconfronteerd met een reeks sadistische moorden die het stempel lijkt te dragen van de legendarische moordenaar die al meer dan tien jaar dood is.

Don't Hang Up

Sam en Brady zijn meesters van de prank call: ze bellen mensen midden in de nacht op, doen zich voor als iemand anders en proberen hun slachtoffers op de kast te jagen. Tot dit noodlottig uitpakt.

It Stains the Sands Red

Terwijl de wereld ten onder gaat aan een zombieplaag, loopt de auto van Nick en Molly vast in het zand van de woestijn bij Las Vegas. Nick wordt te grazen genomen door uitgerekend die ene hongerige zombie die net langskomt.


Lees meer

Galerij

5 video's
9 stills