League of Legends World Championship Final 2022
League of Legends World Championship Final 2022

League of Legends World Championship Final 2022

De League of Legends Worlds 2022 vindt plaats in de nacht van 5 op 6 november en is het hoogtepunt van het #1 esports-toernooi ter wereld! Inclusief een spectaculaire openingsceremonie met een Grammy-bekroonde artiest in een EXCLUSIEF optreden, alleen in de bioscoop.

Lees meer

Extra informatie

  • Vanaf 22:00 uur kan je in het gaming centre meedoen aan het League of Legends 1v1 toernooi. Deelname is gratis voor alle bezoekers die in het bezit zijn van een ticket voor de League of Legends Worlds 2022 Viewing Party. Schrijf je hier alvast in om mee te doen aan het toernooi.
  • Vanaf 00:00 uur starten we met een League of Legends Quiz in de zaal! We schakelen daarna over op de pre-show, waarna om 01:00 uur de openingsceremonie gaat beginnen.
  • Ga jij de Worlds kijken in cosplay? Dan ontvang je een leuk extraatje, namelijk 1 uur Gametime op jouw eigen Go!Gaming account. Meld je vooraf of in de pauze bij de crew van Go!Gaming.
  • De bar of de shop is tijdens het hele event geopend om eten en drinken te kopen. Bij dit event is geen gratis hapje of drankje inbegrepen.

Trailers en Foto's

0 video's
1 stills