Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

The Fox
Release: 18 september 2017

The Fox

The Fox
  • Tijdsduur 110 minuten
  • Taalversie Engels, Nederlands ondertiteld
  • Projectie 2D
  • Genre
  • Kijkwijzer
    • Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Ga maandag 18 september naar de speciale première van de nieuwe Nederlandse speelfilm The Fox. Over de rode loper en zoals het hoort met een glaasje bubbels! In aanwezigheid van de voltallige cast en crew, jij kan hier ook bij zijn!

Over de film
De in Den Haag gestationeerde Europol-agent Simon Fox leidt een moeizaam bestaan nadat hij per ongeluk een kind doodschoot. Worstelend met dit trauma wordt Simon geconfronteerd met een geheime naoorlogse verzetsorganisatie genaamd ‘Gladio’. De organisatie wordt misbruikt door illustere politici in hun machtsstrijd, waarbij Nederland dreigt te vervallen tot een politiestaat. Als blijkt dat Simon’s vader na de oorlog met hele andere bedoelingen ‘Gladio’ heeft opgericht, gaat Simon het gevecht aan om het tij te keren.

 Tijden en Tickets - Kies een stad

Ma 18 sep
20:45 Grote zaal
Pathé Tuschinski

Van 20:45 tot 22:50

Engels, Nederlands ondertiteld

Grote zaal

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Pathé loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

Posters

Foto's