Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Sing Song
Release: 20 juli 2017

Sing Song

Sing Song

Als de 16-jarige Jasmine de kans krijgt om mee te doen aan een song-contest in Suriname, grijpt zij deze met beide handen aan.

Niet alleen om te zingen maar vooral om meer te weten te komen over haar moeder, die ze niet meer gezien heeft sinds ze als peuter met haar vader uit Suriname is vertrokken. Omdat haar vader niets meer met Suriname te maken wil hebben, gaat ze stiekem samen met gitarist Stijn (17) naar haar exotische geboorteland. Hij om muziek te maken en de wedstrijd te winnen. Zij ook om haar moeder te vinden, maar dat weet verder niemand. 

Eenmaal daar aangekomen komt zij voor onaangename verrassingen te staan. Met de zoektocht naar haar moeder werkt ze zich in de nesten. Daarmee komt niet alleen haar deelname aan de song-contest maar ook haar vriendschap met Stijn op het spel te staan. Alles lijkt verloren, tot ze wordt overvallen door een ontdekking die alles op zijn kop zet.

Ze besluit het spoor te volgen dat haar diep het binnenland van Suriname in voert en ze hoopt daar te vinden waar ze al die tijd naar heeft verlangd.

 Tijden en Tickets - Kies een stad

Vandaag
16:15
Pathé Arena

Van 16:15 tot 18:06

Nederlands

Za 23 sep
16:55
Pathé Arena

Van 16:55 tot 18:46

Nederlands

Zo 24 sep
16:45
Pathé Arena

Van 16:45 tot 18:36

Nederlands

Wo 27 sep
16:45
Pathé Arena

Van 16:45 tot 18:36

Nederlands

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Pathé loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

Posters