Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

NT Live: Obsession
Release: 2017

NT Live: Obsession

NT Live: Obsession
  • Tijdsduur 120 minuten
  • Taalversie Engels, Engels ondertiteld
  • Projectie 2D
  • Specials Pathé Theatre
  • Kijkwijzer
    • Momenteel geen keuring

Gino (Jude Law), een aantrekkelijke zwerver, stopt aan een klein wegrestaurant en benzinestation. Het wordt uitgebaat door Giovanna (Halina Reijn) en Giuseppe (Gijs Scholten van Aschat).

Giovanna is ongelukkig en liefdeloos getrouwd met een oudere man om te ontsnappen aan een leven in armoede. Tussen haar en de zwerver ontstaat een passionele verhouding. Samen smeden ze het plan om haar man te vermoorden.

Jude Law: ‘Ik had al veel geweldige dingen gehoord over Ivo van Hove en toen ik A View from the Bridge zag in het Young Vic en daarna Antigone in het Barbican, wist ik dat ik heel graag de kans zou krijgen om met hem samen te werken. Nu kan ik niet wachten om terug te keren naar het Barbican, een theater waar ik 22 jaar geleden optrad met de Royal Shakespeare Company, om de rol van Gino op me te nemen, in 1943 vereeuwigd in de klassieker Ossessione van Luchino Visconti, wiens films ik zeer bewonder.’

Extra informatie

Deze unieke voorstelling is exclusief bij Pathé te zien. De voorstelling is live en is Engels ondertiteld.

Posters