Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

TED 2017 - TED Prize Event
Release: 2017

TED 2017 - TED Prize Event

TED 2017 - TED Prize Event
  • Tijdsduur 150 minuten
  • Taalversie Engels
  • Projectie 2D
  • Genre
  • Kijkwijzer
    • Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Op woensdag 26 april een speciale bioscoopvertoning van de wereldberoemde, jaarlijkse TED conferentie met de bekendmaking van de winnaar van $1 miljoen - live vanuit de Vancouver Convention Centre in Canada.

Tijdens deze tweede sessie van TED 2017 ontdekken we welk idee het beste aansluit bij de gedachte van dit jaar: The Future You. De jury let hierbij vooral op aspecten als creativiteit en potentie om de wereld te kunnen veranderen.

De sprekers tijdens het Prize Event zijn:

- Serena Williams (Atleet)
- John Boogz & Lil Bucks (Movement Artists)
- Atul Gawande (Chirurg en Journalist)
- Raj Panjabi (Arts)
- Anna Rosling Rönnlund (Co-founder van Gapminder)

TED 2017: The Future You
De inspirerende sprekers die tijdens de jaarlijkse conferenties van TED op de voorgrond treden, richten zich op vernieuwende ideeën die de wereld kunnen veranderen. Dit jaar staat zelfreflectie centraal. Sprekers worden geacht antwoord te geven op vragen als "Welke innovaties kan ik de komende jaren gebruiken?" en "Hoe ziet succes eruit zonder jezelf centraal te plaatsen?"

Let op: deze voorstelling is niet ondertiteld.

Posters

Foto's

}