Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

TED 2017 - Opening Night
Release: 2017

TED 2017 - Opening Night

TED 2017 - Opening Night
  • Tijdsduur 150 minuten
  • Taalversie Engels
  • Projectie 2D
  • Genre
  • Kijkwijzer
    • Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Bekijk dinsdag 25 april de openingssessie van TED 2017: The Future You - live vanuit de Vancouver Convention Centre in Canada. Deze bioscoopvertoning van de bekende conferentie is de eerste van de reeks van drie.

Je ziet de volledige eerste sessie van de jaarlijkse, wereldberoemde conferentie. Negen sprekers zullen ingaan op het onderwerp van dit jaar: The Future You.

De sprekers tijdens de Opening Night zijn:

- Huang Yi (Choreograaf)
- Laura Galante (Cyberspace Analyst)
- Tim Ferriss (Productivity Guru en Auteur)
- Joshua Roman (Cellist)
- Titus Kaphar (Artiest)
- OK Go (Band)
- Anab Jain (Futurist en Designer)
- Garry Kasparov (Grandmaster, Analyst)
- Rabbi Lord Jonathan Sacks (Religieus leider)

TED 2017: The Future You
De inspirerende sprekers die tijdens de jaarlijkse conferenties van TED op de voorgrond treden, richten zich op vernieuwende ideeën die de wereld kunnen veranderen. Dit jaar staat zelfreflectie centraal. Sprekers worden geacht antwoord te geven op vragen als "Welke innovaties kan ik de komende jaren gebruiken?" en "Hoe ziet succes eruit zonder jezelf centraal te plaatsen?"

Let op: deze voorstelling is niet ondertiteld.

Posters

Foto's

}