Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Thor Night
Thor Night

Thor Night  

Woensdag 25 oktober 2017 een Thor Night bij Pathé. Met voorafgaande aan de allereerste vertoning van de nieuwe bioscoopfilm Thor: Ragnarok eerst de bioscoophit uit 2013, Thor: The Dark World.

 

Thor: The Dark World

In de nasleep van Marvel's "Thor" en Marvel's "The Avengers", vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar de wraakzuchtige Malekith keert terug naar dit universum om de duisternis terug te brengen.

Thor: Ragnarok

Thor komt voor een nieuwe bedreiging komt te staan - de meedogenloze Hela. Hij verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum.

Programma

IMAX bioscopen
20:00 – 20:10 Voorprogramma
20:10 – 22:05 Thor The Dark World
22:30 – ± 00:30 Thor Ragnarok

Overige bioscopen
18:30 – 18:40 voorprogramma
18:40 – 20:30 Thor The Dark World
21:00 – ± 23:00 Thor Ragnarok

Lees meer

Extra informatie

In verband met de verbouwing van de IMAX-zaal in Pathé Schouwburgplein zijn tickets voor de IMAX Thor Night voor deze bioscoop momenteel niet verkrijgbaar. Er zijn voornemens om de ticketverkoop van de Thor Night in IMAX spoedig te starten voor Pathé Schouwburgplein, maar dit is afhankelijk van de verbouwing. Tijdens de verbouwing verwijzen we je door naar Pathé Spuimarkt in Den Haag voor IMAX-films.