Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Canakkale Yolun Sonu

Release: 2013
Canakkale Yolun Sonu

25 April 1915... Çanakkale, de poort waar het verzet van het Ottomaanse Rijk plaatsvindt, kan niet gepasseerd worden door de vloot van de bezetter

In een wanhopige poging proberen zij via de kust van Gelibolu het land te betreden. Het dorp waar de bezetters op de grootste weerstand stuiten krijgt vanaf dat moment de naam van het overwonnen leger: het Anzac-dorp. De Hilal-i Ahmer-eenheid, waar ook Muhsin en Hasan deel van uitmaken, bereikt na een reis van vijf dagen op 25 mei 1915 het front. Hasan komt er op het moment dat hij de loopgraven inloopt achter dat de oorlog vele malen erger is dan in zijn nachtmerries. Al op de eerste dag ontsnapt hij op het nippertje aan de dood als hij in een loopgraaf oog in oog met een Anzac-soldaat komt ... Lees meer

Dit is een archief film

Pathé Publiek 2 ratings ›

5 van de 5 sterren
 • Genre: Turkse Film
 • Duur: 115 minuten
 • Taalversie: Turks, Nederlands ondertiteld
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld
 • 2D

POSTERS