Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

La Delicatesse
Loading the player...

La Delicatesse

Release: 28 juni 2012
La Delicatesse

Van Nathalie's perfecte leven blijft niets dan puin over als haar man onverwachts komt te overlijden. Voor een nieuwe liefde is voorlopig geen ruimte, wel voor een carrière. En dus stopt Nathalie al haar energie in haar werk

Maar ook al zoek je er niet naar, soms weet de liefde jou te vinden. In haar collega Markus, een sullige Zweed met humor en een groot hart, ziet ze een schoonheid die een ander niet zo snel zou zien.

Audrey Tautou (Le fabuleux destin d'Amélie Poulain, Coco avant Chanel) en François Damiens (Profession: Heartbreaker, Rien à déclarer) zijn de "beauty" en de "beast" uit de frisse romantische komedie La délicatesse. Met de speelse toon die de regisserende broers David en Stéphane Foenkinos aanslaan, geven ze hun film het gevoel van een modern sprookje mee. Mooie vondsten in het verhaal en visuele flair maken van La délicatesse precies wat de titel al doet vermoeden: een buitengewone lekkernij.

De film werd gebaseerd op de gelijknamige bestseller van David Foenkinos.

Kijk bij Pathé Thuis
  • Genre: Drama, PAC
  • Duur: 108 minuten
  • Regisseur: David Foenkinos, Stéphane Foenkinos
  • Kijkwijzer: Alle leeftijden
    Alle leeftijden
  • Special: PAC