Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Halloween Horror Show - 2014
Halloween Horror Show - 2014
Loading the player...

Halloween Horror Show - 2014

Release: 2014
Halloween Horror Show - 2014

Halloween is niet meer weg te denken uit Nederland! Daarom presenteert Mr. Horror in samenwerking met ABC en Pathé dit jaar voor de zesde keer de HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon in het majestueuze Pathé Tuschinski in Amsterdam

Liefhebbers van ‘old school’ horror en suspense komen weer volop aan hun trekken met een gevarieerd programma. Naast het Tuschinski Theater vertonen we ook in 8 ander bioscopen door het land deze Halloween Horror Show. De film Ouija is in deze bioscopen vervangen door Dead Snow 2: Red vs. Dead. Kijk ook op de website van de Halloween Horror Show.

WELP
In de Ardennen kun je maar beter niet verdwalen. In Welp mondt een weekend kamperen met de scouting uit in een nachtmerrie. Dat begint wanneer Sam in de ... Lees meer

Dit is een archief film

Pathé Publiek 15 ratings ›

4,5 van de 5 sterren
 • Genre: Horror
 • Duur: 480 minuten
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Angst
  Angst
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld
 • 2D