Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Halloween Horror Show - 2014
Release: 2014

Halloween Horror Show - 2014

Halloween Horror Show - 2014
 • Tijdsduur 480 minuten
 • Projectie 2D
 • Genre Horror
 • Kijkwijzer
  • Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  • Angst
  • Grof taalgebruik
  • Geweld

Halloween is niet meer weg te denken uit Nederland! Daarom presenteert Mr. Horror in samenwerking met ABC en Pathé dit jaar voor de zesde keer de HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon in het majestueuze Pathé Tuschinski in Amsterdam

Liefhebbers van ‘old school’ horror en suspense komen weer volop aan hun trekken met een gevarieerd programma. Naast het Tuschinski Theater vertonen we ook in 8 ander bioscopen door het land deze Halloween Horror Show. De film Ouija is in deze bioscopen vervangen door Dead Snow 2: Red vs. Dead. Kijk ook op de website van de Halloween Horror Show.

WELP
In de Ardennen kun je maar beter niet verdwalen. In Welp mondt een weekend kamperen met de scouting uit in een nachtmerrie. Dat begint wanneer Sam in de bossen een verwilderde, gemaskerde jongen tegenkomt. Groepsleider Peter denkt dat Sam het verhaal uit zijn duim zuigt, maar zodra de eerste levensgevaarlijke boobytrap wordt ontdekt, weet iedereen dat het menens is. Dan ontdekken ze ook dat die verwilderde jongen nog de minste van hun zorgen is…

OUIJA (alleen te zien in Pathé Tuschinski)
Met een ouijabord kun je contact maken met geesten, maar een beetje horrorfan weet dat daar alleen maar ellende van komt. In deze horrorfilm van de producent van Insidious, Sinister en Oculus probeert een groep vrienden in contact te komen met hun overleden vriendin Debby. Dat lukt wonderwel! Maar is het wel Debby met wie ze via het ouijabord communiceren? Of is het iets anders dat zich alleen maar vriendelijk voordoet? Iets kwaadaardigs, dat van gene zijde probeert de wereld van de levenden binnen te dringen…

DEAD SNOW 2: RED VS. DEAD (te zien in Pathé Groningen, Pathé Utrecht, Pathé Tilburg, Pathé Eindhoven, Pathé Arnhem, Pathé Schouwburgplein, Pathé Helmond en Pathé Spuimarkt)
Na het ongekende succes van zijn debuutfilm DEAD SNOW (2009) mocht regisseur Tommy Wirkola naar Hollywood. Daar timmert hij nu aan de weg, maar het weerhield hem er gelukkig niet van een vervolg te maken op zijn krankzinnige debuutfilm, waarin nazi-zombies een slachting aanrichtten. Martin is de enige overlevende en hij moet in deel 2 opnieuw de strijd aangaan met de zombies van het Derde Rijk. Hij krijgt daarbij hulp van een Amerikaans zombie squad en een leger wandelende Russische lijken. Maar er is ook slecht nieuws: de arm die hij in het eerste deel moest afzagen is vervangen door de arm van een nazi-zombie… Extreem bloedvergieten en hilarische grappen in deze instant-cultfilm.

[REC] 4: APOCALYPSE
Voor de vierde en laatste aflevering van de [REC]-reeks neemt geestelijk vader Jaume Balagueró wederom de honneurs waar als schrijver en regisseur. Ook actrice Manuela Velasco keert terug, als de eigenwijze tv-journaliste Ángela Vidal die in de eerste twee delen verslag deed van de uitbraak van het zombievirus. Het resultaat is een spannend en spectaculair vervolg dat de zenuwslopende horror van de eerste twee delen evenaart.

ZOMBEAVERS
Het moest een gezellig weekendje worden in een blokhut aan het meer. Gewoon, meiden onder elkaar. Maar toen doken de jongens op. En daarna de zombiebevers! Zombeavers is met zijn mix van uitzinnige humor en splatterhorror de perfecte afsluiting voor deze Halloween Horror Show.

}