KIJK DE BESTE FILMS VANUIT JE EIGEN AUTO


Helaas is de Drive-In bioscoop vanwege de aangepaste Corona maatregelen gesloten.

Je hoeft je auto niet meer uit voor de beste films! Vanuit je eigen bolide kijk je in de Pathé Drive-In Bioscoop niet alleen naar topfilms zoals Bohemian Rhapsody, Lion King, Grease en Pulp Fiction, maar zie je nu ook Ajax spelen op het grote scherm! 

Op het terrein van evenementenlocatie Borchland in Amsterdam Zuid-Oost kun je tot en met 1 november genieten van Pathé Drive-in Bioscoop. Op het enorme LED-scherm van 16 bij 8 meter worden dagelijks van ‘s middags tot ‘s avonds films vertoond. Zin in een snack tijdens de voorstelling? Op locatie kun je popcorn, M&M's en frisdrank aanschaffen via DriveinApp.

Uiteraard worden tijdens de Pathé Drive-In Bioscoop de 1,5 meter maatregelen gewaarborgd.
Je koopt 1 ticket per auto. Om het geluid van de film te ontvangen heeft de auto een FM radio nodig.
[image]

Helaas is de Drive-In bioscoop vanwege de aangepaste Corona maatregelen gesloten.

CORONAMAATREGELEN BIJ DE PATHÉ DRIVE-IN 

  • Tickets kunnen alleen online gekocht worden.
  • We adviseren met max. 2 personen per huishouden te komen.
  • Voorin in de auto is het zicht het beste! Uitzondering voor gezinnen met kinderen onder de 12 (2 volwassen+ kinderen) Ga dan als volwassene achterin de auto zitten.
  • We vertrouwen hier op de eigen verantwoordelijkheid van onze bezoekers.
  • Houd in en rondom het terrein de algemene RIVM richtlijnen in acht.
  • Blijf in je auto, ga dus ook thuis nog even naar het toilet·  Mocht er toch contact nodig zijn met andere bezoekers of medewerkers houd dan 1,5 meter afstand.
  • Volg aanwijzingen en instructies op vanuit de medewerkers tijdens het bezoek. Er zijn geen vaste parkeerplekken op het terrein, elke bezoeker zal een plek toegewezen krijgen door een medewerker. Een uur voor aanvang van de film kun je inrijden op het drive-in terrein. 

ADRES & ROUTEBESCHRIJVING

Pathé Drive-In Bioscoop Amsterdam vindt plaats op het parkeerterrein van evenementenlocatie Borchland, Borchlandweg 6-10, 1114 BD, Amsterdam-Duivendrecht. Via een FM-zender op je radio kan je het geluid van de film ontvangen 

  Routebeschrijving

Je Pathé Unlimited abonnement is niet van toepassing voor de Pathé Drive-In Bioscoop. Over snacks en drinks die je koopt bij de Pathé Drive-In Bioscoop ontvang je geen Stars. Over je Drive-In ticket ontvang je wel Stars.