Snel tickets kopen

Nog meer gemak! De Pathé Unlimited Pas nu ook op je mobiel!

Nog meer gemak! De Pathé Unlimited Pas nu ook op je mobiel!

Goed nieuws! Pathé kan Pathé Unlimited Abonnees weer wat nieuws bieden. Vanaf nu is in de Pathé App (en in de mobiele site) ook de Pathé Unlimited Pas beschikbaar als je ingelogd bent via Mijn Pathé. Deze digitale pas geeft een aantal extra voordelen:

  • De plastic pas hoef je niet meer mee te nemen
  • Je kunt direct de status van je pas checken en ook gemakkelijk de pincode van de pas wijzigen
  • En je kunt de digitale pas natuurlijk ook gebruiken voor je korting op eten of drinken!
De digitale pas biedt natuurlijk ook dezelfde voordelen van de plastic pas, maar heeft ook dezelfde regels. Bij toeslagen zal je nog eerst langs de Ticketmachine of kassa moeten. Ook moet er een reservering gemaakt zijn om direct door te kunnen lopen naar de ticketcontrole.
 
Word nu Pathé Unlimited abonnee

Ik ben al abonnee: hoe activeer ik mijn digitale Unlimited Pas?

Door in te loggen op jouw Mijn Pathé account verschijnt automatisch je pas op de startpagina van de Pathé App of de mobiele site. Je kunt daarna de pas meteen gebruiken op dezelfde manier als je gewend bent met je fysieke pasje! Heb je nog niet eerder ingelogd op jouw Mijn Pathé abonnement? Klik dan op de onderstaande button om je wachtwoord in te stellen zodat je kan inloggen. LET OP: Het is mogelijk dat als je al ingelogd bent, je opnieuw moet inloggen om de pas te laten verschijnen!
 
Stel je wachtwoord in

Het lukt me niet om in te loggen...

Lukt het je niet om in te loggen? Gebruik dan de onderstaande buttons om de meest gestelde vragen te bekijken of om direct contact met ons op te nemen.
 
Neem contact op