Al ruim 500.000 Nederlanders hebben de familiefilm VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 gezien, een groot deel van de bezoekers beleefden de film bij Pathé. De 500.000e bezoeker werd in Pathé CineMec Utrecht begroet door Minion Kevin en ontving een leuk VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 filmpakket 👇

Tot op heden heeft de Illumination Entertainment film, van de makers van o.a. Minions, Sing, en Huisdiergeheimen, al meer dan 4,2 miljoen euro opgebracht in Nederland. VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 staat met deze opbrengst nu al op de 7e plaats van de meest succesvolle films van 2017.

Wereldwijd heeft de film al bijna $450 miljoen opgebracht.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is te zien in 146 bioscopen, ook in de originele versie, in 3D.

Alleen bij de Pathé bioscopen loopt Verschrikkelijke Ikke 3 mee in de speciale Kids Zomerbios, waarbij de jonge bezoeker getrakteerd wordt op diverse zonnige extra’s.