In de nieuwe actiefilm Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. Dit spektakelstuk draait vanaf nu in de bioscoop tijdens de Pathé Actiefilmweken, ook in IMAX 3D.

Regisseur Michael Bay zet alles op alles om de ultieme bioscoopervaring zo goed mogelijk te laten overkomen. Voor Transformers: The Last Knight is hij de eerste regisseur die twee ALEXA IMAX camera’s heeft gebruikt om het 3D-effect zo realistisch mogelijk neer te zetten. Maar liefst 98% van de hele film is opgenomen met deze IMAX camera’s. In de bioscoop zie je maar liefst 26% meer beeld in IMAX 3D dan in een reguliere bioscoopzaal.

Het resultaat mag er zijn. Bekijk snel Transformers: The Last Knight in IMAX 3D!


Bekijk hier de featurette waarin Michael Bay meer uitleg geeft en je een uniek kijkje geeft achter de schermen: