Filmstudio Disney gaat vrolijk verder met het produceren van live-action remakes. The Jungle Book, Cinderella en deze week Beauty and the Beast zijn al in de bioscopen verschenen. The Lion King, Aladdin en Mulan staan op de lijst voor een live-action remake en daar kan nu nog een animatieklassieker bij: Dumbo.

De studio heeft op dit moment drie bekende acteurs op de korrel voor een rol in deze film, namelijk Danny DeVito, Eva Green en Colin Farrell. DeVito gaat de gemene circusbaas spelen, Green heeft de rol van de trapeze-artieste en Farrell is Holt – een sympathieke weduwnaar met twee kinderen.

Niemand minder dan Tim Burton (bekend van o.a. Alice in Wonderland, ook een remake van een Disney animatieklassieker) mag de live-action remake van Dumbo regisseren.

Wanneer de film over het vliegende olifantje in de bioscoop moet draaien is momenteel niet bekend.