Wat doe je donderdag 26 januari? We hebben iets moois geregeld! Vier prijswinnaars mogen samen met Pathé reporter Nafiesa de exclusieve Resident Evil: The Final Chapter escape room bezoeken. Als het lukt om het gebouw uit te komen, worden jullie meegenomen naar Pathé Arena. Tijdens een volledig verzorgd avondje uit zie je als één van de eerste in Nederland het laatste deel van de Resident Evil-serie in IMAX 3D. Wat moet je doen om kans te maken op deze gave prijs? Simpel. Vul het formulier onder aan de pagina in en je doet mee.

RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER – ESCAPE ROOM
In de exclusieve Resident Evil: The Final Chapter escape room kunnen bezoekers een kleine tour krijgen door Umbrella Corporation waar een middel voor onsterfelijkheid wordt ontwikkeld. Tijdens de tour gaat er echter iets mis, waardoor de bezoekers vast komen te zitten in een kamer. Met behulp van het oplossen van puzzels en het doorzoeken van de ruimte kunnen ze ervoor zorgen dat het gevaarlijke virus niet ontsnapt. Gedurende een uur lang begeven fans zich in de wereld van Resident Evil en is de sfeer uit de films voelbaar.

RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER – DE FILM
Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de ondoden had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de laatst overlevenden van de apocalypse.

PATHÉ IMAX
Pathé IMAX maakt het verschil tussen een film zien en een film ervaren. Dankzij hypermoderne filmtechnologie met kristalheldere digitale beelden en 12.000 Watt digital surround sound, onderga je letterlijk de ultimate movie experience. IMAX heeft namelijk grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Alles, van de film zelf tot de bioscooptechniek en de zaal, is speciaal ontworpen om mensen het gevoel te geven dat ze echt deel uitmaken van de film.

OVER DE WINACTIE
Uit alle inzendingen worden vier winnaars getrokken die mee mogen naar de Resident Evil: The Final Chapter escape room in Amsterdam. Pathé verzorgt het vervoer naar Pathé Arena inclusief een maaltijd. Houd er rekening mee dat we op donderdag 26 januari van 15:00 uur tot en met 21:00 uur bezig zijn (onder voorbehoud). 

De Resident Evil: The Final Chapter escape room en IMAX 3D ervaring worden door Pathé gefilmd en gepubliceerd. Door mee te doen geeft de deelnemer toestemming voor gebruik van naam, gegevens en gefilmd te worden ten behoeve van publiciteitsdoeleinden. Vanwege de leeftijdsclassificering van Resident Evil: The Final Chapter kunnen alleen deelnemers van 16 en ouder kans maken op deze prijs.

De winnaars worden maandag 23 januari gecontacteerd. Voor deze prijs gelden onze algemene actievoorwaarden.

Vul hieronder je gegevens in en doe mee met de Resident Evil: The Final Chapter winactie: