Heb jij wel eens een film in IMAX gezien? Met het fantastische grote scherm en het indrukwekkende geluid onderga je letterlijk de ultimate movie experience! IMAX heeft grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan andere bioscoopzalen.

In 2017 trappen we het nieuwe IMAX jaar af met Assassin’s Creed, vanaf 5 januari samen met Rogue One: A Star Wars Story te zien in IMAX.

De eerste weken van dit jaar zien we daarnaast in IMAX:

xXx: Return of Xander Cage – vanaf 19 januari
Resident Evil: The Final Chapter – vanaf 26 januari
The Great Wall – vanaf 2 februari
Logan – vanaf 2 maart
Kong: Skull Island – vanaf 9 maart

Klik op een filmtitel om deze op je watchlist te plaatsen. Je mist dan niets qua ticketverkoop 👍

Verder in 2017
Medio april kunnen we weer scheuren met Fast & Furious 8 en eind april zien we de tweede film van Guardians of the Galaxy. Hier zijn de eerste supergave trailers van deze films:

In de zomer verwachten we Christopher Nolan’s Dunkirk én Michael Bay’s Transformers: The Last Knight in IMAX te kunnen vertonen. We sluiten het jaar af met een klapper: Star Wars Episode VIII.

“IMAX & Transformers 10 jaar” featurette:

De hierboven genoemde films zijn allen onder voorbehoud wat betreft de IMAX-vertoning, al is de kans zeer groot dat ze in deze filmversie daadwerkelijk zullen verschijnen. Tenslotte zullen een aantal films die in dit blog niet zijn genoemd ook in IMAX verschijnen. Hier kunnen we op dit moment echter geen duidelijkheid over geven. Tip: Houd www.pathe.nl/imax goed in de gaten voor actuele informatie hierover!