Op maandag 21 november (middernacht) zijn we begonnen met de voorverkoop van Rogue One: A Star Wars Story.

Dat filmliefhebbers met smart wachten op de eerste spin-off van de Star Wars Saga is wel duidelijk. Na twaalf uur (maandagmiddag 12:00 uur) zijn ruim 10.000 tickets verkocht of gereserveerd. Een dag later (dinsdag 22 november 12:00 uur) staat de teller zelfs al op ruim 17.000 verkochte of gereserveerde tickets. Daarmee presteert de aankomende sci-fi binnen zo’n kort tijdsbestek veel beter dan bijvoorbeeld recordhouder Spectre.

Uitverkocht
Een aantal eerste avondvoorstellingen (vooral IMAX 3D) zijn op dit moment uitverkocht. Wees er dus snel bij als je Rogue One: A Star Wars Story als eerste in de bioscoop wil gaan zien!

Rogue One: A Star Wars Story draait vanaf 14 december bij Pathé, ook in IMAX 3D.

static_death-troopers_nu-te-koopblog