Pak de agenda er maar bij en noteer alvast het volgende:

The Avengers 2 is vanaf 30 april 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien.

De vijfde film van Pirates of the Caribbean volgt niet veel later op 22 juli 2015.

Van beide films zijn momenteel niet veel details bekend.

Joss Whedon neemt de regie waar voor The Avengers 2. In deze film is de kans groot dat Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Mark Rufallo (Bruce Banner/The Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Steve Rogers/Captain America), Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow) en Samuel L. Jackson (Nick Fury) wederom hun opwachting zullen maken. Definitief is dat echter nog allerminst.

Johnny Depp is vrijwel zeker opnieuw te zien als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean 5. Geruchten doen de ronde dat Rob Marshall (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) de regie oppakt.

Keren ze allen weer terug in The Avengers 2?

Johnny Depp is zo goed als zeker te zien in Pirates of the Caribbean 5