Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises is het epische slot van Christopher Nolans Dark Knight trilogie.

Vanaf 20 juli bij Pathé. Mis 'm niet!

Tickets
Klik hier
voor tijden en tickets.
Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa in de bioscoop.

Exclusieve prijzen
Tevens maak je kans op exclusieve prijzen van The Dark Knight Rises.
Klik hier om naar de prijsvraag op Facebook te gaan.Over de film


Het is acht jaar geleden dat Batman in de nacht verdween en op slag veranderde van held in voortvluchtige. Door de schuld op zich te nemen van de dood van officier van justitie Harvey Dent, offerde The Dark Knight alles op voor wat hij en commissaris Gordon zagen als een goede zaak.

Een lange tijd werkte deze leugen, alle criminele activiteiten in Gotham City werden de kop ingedrukt door de anti-misdaad wet, de Dent Act. Maar alles verandert door de komst van een slinkse inbreker met een mysterieus motief.

Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane, een gemaskerde terrorist wiens meedogenloze plannen voor Gotham Bruce uit zijn zelf opgelegde ballingschap drijven. Maar zelfs wanneer Bruce zich weer in cape en masker hult, kan het zo zijn dat hij geen partij is voor Bane.

Regie: Christopher Nolan

Cast: Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Gary Oldman


Bekijk hier de trailer van The Dark Knight Rises:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.