Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Helmond

Genieten van het Pathé Filmdiner Helmond

Een avondje uit naar Pathé Helmond wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner! Voor een vaste prijs serveren de deelnemende restaurants een heerlijk diner. Hierbij zit je filmticket inbegrepen! Door deze vaste prijs weet je precies waar je aan toe bent. Alle restaurants liggen op loopafstand van Pathé Helmond.


Hoe werkt het?

Ga naar een van onderstaande restaurants en bestel het Pathé Filmdiner. Het is altijd verstandig vooraf even te reserveren.
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Helmond inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Om te voorkomen dat een filmvoorstelling is uitverkocht, kun je de film vooraf reserveren via www.pathe.nl/reserveren.


Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant.
Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Het is belangrijk dat je de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
Via de Pathé klantenservice kun je gemakkelijk reserveren. Ga naar de Pathé klantenservicepagina, typ in de zoekbalk 'Filmdiner' in en er verschijnt vervolgens een uitleg met waar je kunt reserveren.

Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op deze website. Vanaf dat moment kun je dus reserveren.


Deelnemende restaurants


Voorwaarden

  • Deze actie is niet geldig op erkende feestdagen
  • Een filmvoucher geeft recht op een regulier filmticket bij Pathé Helmond.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, IMAX en 4DX geldt een toeslag. 
  • Restaurants kunnen in het weekend mogelijk een toeslag rekenen op de prijs.
 
Eet smakelijk en prettige voorstelling!