Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Win een spijkerjas en gitaar van Rock of Ages!

Win een spijkerjas en gitaar van Rock of Ages!

Rock of Ages is het verhaal van het plattelandsmeisje Sherrie (Julianne Hough) en de stadsjongen Drew (Diego Boneta), die elkaar tegenkomen op de Sunset Strip, op jacht naar hun Hollywood droom.

Vanaf 21 juni in de bioscoop te zien.
Klik hier voor tijden en tickets.

In samenwerking met filmdistributeur Warner Bros. geven we twee exclusieve spijkerjasjes en een gitaar weg. Gesigneerd door Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand, Mary J. Blige en director Adam Shankman! Dit winnen? Doe dan mee met de prijsvraag onderaan deze pagina.
Over de film


Rock of Ages is het verhaal van het plattelandsmeisje Sherrie (Julianne Hough) en de stadsjongen Drew (Diego Boneta), die elkaar tegenkomen op de Sunset Strip, op jacht naar hun Hollywood droom. Hun rock ‘n’ roll romance wordt verteld met hits van Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake en vele anderen.

Regie: Adam Shankman

Cast: Tom Cruise, Julianne Hough, Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Paul Giamatti

Bekijk hier de trailer van Rock of Ages:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.© 2011 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.