Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Thuis. Pure filmbeleving, nu ook op de buis.

Pathé Thuis. Pure filmbeleving, nu ook op de buis.

Nieuw: Pathé Thuis! Met Pathé Thuis kun je de beste films thuis in topkwaliteit bekijken, via TV en pc. Bezoek nu http://www.pathe-thuis.nl/

Gevarieerd filmaanbod
Bij Pathé Thuis kijk je films die je eerder bij Pathé in de bioscoop hebt gezien, maar ook films die niet in de bioscoop zijn verschenen. Wekelijks wordt het Pathé Thuis filmaanbod uitgebreid, van actie tot comedy, van romantiek tot horror. Bij Pathé thuis kun je films zien die je in de bioscoop hebt gemist, maar ook films die nooit in de bioscoop worden uitgebracht.

Pathé Thuis is de keuze voor ware filmliefhebbers!

Optimaal gebruiksgemak
Pathé Thuis is zodanig ingericht dat je heel eenvoudig films kunt zoeken. Bovendien word je geadviseerd over films die voor jou interessant kunnen zijn. Van elke film is een beschrijving en trailer beschikbaar die je eerst kunt bekijken.

Ultieme filmbeleving
Films bij Pathé Thuis worden vertoond volgens de hoogste kwaliteitsstandaards. Veel films zijn bovendien ook in HD beschikbaar zodat je kunt genieten van de allerbeste kwaliteit die momenteel beschikbaar is. Zo wordt thuis film bekijken een absolute beleving die tot voor kort nog nauwelijks mogelijk was.

Klik hier voor de lijst met veelgestelde vragen over Pathé Thuis.

Samsung Smart Hollywood Weeks
Pathé Thuis en Samsung werken samen. Tot 8 januari 2012 krijg je namelijk Pathé Thuis huurtegoed bij aankoop van een Smart TV, Bu Ray speler of Home Cinemaset. Klik hier voor meer informatie over deze actie.Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden van al het nieuws rondom Pathé Thuis? Meld je dan nu aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte welke nieuwe films er bij Pathé Thuis te zien zijn, welke films er binnenkort zullen verdwijnen en wat voor prijzen je kan winnen met diverse acties. Echte filmliefhebbers willen de nieuwsbrief niet missen!
Klik hier om je aan te melden.