Snel tickets kopen

Hollands Nieuwste: Baantjer

Hollands Nieuwste: Baantjer

Samen met net Nederlands Film Festival en de BankGiro Loterij organiseren we Hollands Nieuwste, Nederlandse films die we graag extra onder de aandacht willen brengen. De parels van eigen bodem! Op dinsdag 16 april is Hollands Nieuwste: Baantjer het Begin. Inclusief een popcorn & drankje

Over de film

Zie als eerste deze Nederlandse Misdaad film over rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) die in de roerige jaren ’80 wordt gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Koop hier je tickets


Laat je verrassen door de nieuwste Nederlandse producties: speelfilms / docu’s / animaties / shorts / local cinema gecombineerd met gastcuratoren, talkshows en bijzondere inleiders.

Over de BankGiro Loterij – de cultuurloterij van Nederland

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. De helft van de opbrengst schenkt de loterij aan cultuur in Nederland. Maandelijks spelen gemiddeld 600.000 deelnemers mee met de BankGiro Loterij. Zij maken elke maand kans op meer dan honderdduizend prijzen en dragen met de helft van hun lotprijs bij aan alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Zo zijn wij al jarenlang partner van het Nederlands Film Festival. En omarmen we samen met Pathé de nieuwe ‘Verrassend Nederland’ programmering van het filmfestival. Daarmee geven we naast het filmfestival in september de Nederlandse film door het jaar heen een podium.


Over het Nederlands Film Festival

Jaarlijks, aan het begin van het najaar, vindt het Nederlands Film Festival (NFF) plaats.
Anderhalve week is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland, waar de volle en nieuwe breedte van de Nederlandse filmcultuur het erepodium krijgt dat het verdient.
Speelfilms, documentaires, animaties, korte films, televisiedrama’s, games, interactieve projecten én evenementen voor jong en oud: wat begon als een bescheiden festival is sinds het begin van de jaren 80 in omvang, bereik en impact uitgegroeid tot het gezichtsbepalende festival van de Nederlandse filmcultuur. Daarnaast is het NFF ook het hele jaar door actief voor publiek en professional.