Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Pathé Oscarmaand en Pathé Oscarweekend

Pathé Oscarmaand en Pathé Oscarweekend

De Oscars beleef je het best bij Pathé! Daarom staat februari 2018 in het teken van de Oscars. Jaarlijks worden in deze maand 's werelds meest prestigieuze filmawards toegekend aan de beste films, regisseurs, schrijvers, acteurs en actrices.

In februari keren vier onbetwiste Oscarclassics terug naar het witte doek en in het weekend van 3 en 4 maart zie je de Oscargenomineerde films van dit jaar tijdens de Pathé Oscarmaand 

Scroll naar beneden voor meer informatie.

 

Oscargenomineerde films 2018

In het weekend van 3 en 4 maart zie je de Oscargenomineerde films van dit jaar waaronder The Shape of Water (13 nominaties), Dunkirk (8 nominaties) en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (7 nominaties).
Bekijk hieronder het volledige programma en koop direct je tickets.

Let op: Films starten op de aangegeven starttijd. Zorg dat je op tijd bent.

Zaterdag 3 maart Programma 1


 

Zaterdag 3 maart Programma 2


 

Zondag 4 maart Programma 1


 

Zondag 4 maart Programma 2

 

 

Pathé Oscarclassics

The Silence of the Lambs (1991) - 5 Oscars


Zeer succesvolle thriller met Anthony Hopkins als psychopaat Hannibal Lecter die een FBI agente (Jodie Foster) helpt een seriemoordenaar op te sporen.
Tickets
 

The Godfather (1973) - 3 Oscars


Legendarische maffiafilm van regisseur Francis Ford Coppola over het imperium van de machtige familie Corleone.
Tickets
 

Gladiator (2000) - 5 Oscars


Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome.
Tickets
 

Rain Man (1989) - 4 Oscars


Charlie Babbitt (Tom Cruise) ontdekt na het overlijden van zijn vader dat hij een oudere broer heeft die de volledige erfenis krijgt. Deze Raymond (Dustin Hoffman), een autist, wordt door de aanvankelijk weinig begripvolle Charlie gekidnapt. Tussen de twee broers groeit al snel een bijzondere band.
Tickets