Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Met korting naar Star Wars Identities: The Exhibition

Met korting naar Star Wars Identities: The Exhibition

Jouw bioscoopticket van Star Wars: The Last Jedi bij Pathé is 5 euro waard! Tot en met 31 januari bezoek je hiermee Star Wars Identities: The Exhibition tegen een speciaal tarief.
 

Tijden & tickets IMAX 4DX Dolby Cinema
 
Koop nu je tickets voor Star Wars Identities: The Exhibition en gebruik de code STARWARSUTRECHT.
Tickets Exhibition

STAR WARS™ Identities is de enige rondreizende Star Wars tentoonstelling met enorme collectie van zo’n 200 originele rekwisieten, kostuums, schetsen en meer. Een echte must voor elke Star Wars fan!Het verhaal van elk Star Wars personage wordt verteld aan de hand van originele objecten uit de Lucasfilm Archives, waarvan veel nog nooit eerder vertoond.

In deze expo kom je oog in oog te staan met je favoriete helden uit een sterrenstelser ver, heel ver hier vandaan. Iconen als Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett, Yoda, de Millennium Falcon en nog veel meer zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle generaties.Het interactieve element van de expo nodigt je uit om, gewapend met je audiotour en RFID polsband, je eigen Star Wars karakter te creëren.