Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

The saga continues… In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder.

Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld.

Nu bij Pathé te zien, ook in IMAX 3D, 4DX en Dolby Cinema!

Tijden & tickets IMAX 4DX Dolby Cinema
 

Star Wars Identities: The Exhibition

Jouw bioscoopticket van Star Wars: The Last Jedi bij Pathé is 5 euro waard! Tot en met 31 januari bezoek je hiermee Star Wars Identities: The Exhibition tegen een speciaal tarief.
Meer info

Star Wars quiz

Star Wars: The Last Jedi gaat verder waar Star Wars: The Force Awakens eindigt. Hoeveel weet je nog van The Force Awakens? Doe de quiz.

Alles goed? Dan maak je kans op één van de Philips Star Wars shavers!  
Naar de quiz

Star Wars IXXI winactie

WIN! Jouw ultieme Star Wars icoon voor aan de muur.
Droom jij van een te gekke IXXI met jouw favoriete Star Wars icoon? Vanaf nu kun jij een exemplaar winnen! Kom naar jouw Pathé bioscoop, maak een foto met de Star Wars IXXI en deel deze op Facebook, Twitter of Instagram via #PatheIXXI. Wie weet ben jij een van de vijf winnaars die binnenkort een iconische wanddecoratie van Star Wars in huis heeft! Doe je mee?  

Star Wars Opposuits

FindingDory Diverse medewerkers van Pathé zijn gekleed in een supergaaf Star Wars pak van Opposuits! Ook jij kan in Star Wars-stijl voor de dag komen, klik hier!Houd deze pagina in de gaten voor meer nieuws en winacties van Star Wars: The Last Jedi.