Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Pathé Kids Herfstbios

Pathé Kids Herfstbios

In de herfstvakantie kun je genieten van de Pathé Kids Herfstbios. Kinderen t/m 11 jaar gaan voor slechts € 5,- naar de leukste films van dit moment.

Tijdens deze vakantie zijn er stormachtige extra's in de bioscoop en diverse leuke kinderactiviteiten. Met De LEGO Ninjago Film, Dikkertje Dap, Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet, De Kleine Vampier, My Little Pony: De Film, Kapitein Onderbroek en Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer is er volop keuze voor iedereen.

Dus kom naar Pathé. Want daar beleef je film pas echt!

Een Pathé Kinderticket is trouwens het gehele jaar door € 5,-, niet alleen in de vakanties. *Ga je naar een 3D film of wil je op een VIP stoel of Comfort Seat zitten, dan wordt er een toeslag gevraagd.

De Pathé Kids Herfstbios films

 

De LEGO Ninjago Film

FindingDory In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City.
Nederlandse Versie Originele Versie

 

 

 

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet

IceAge Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen.
Nederlandse Versie

 

 

 

Dikkertje Dap

degvr Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. De twee zijn onafscheidelijk, totdat Dikkertje voor het eerst naar school moet.
Nederlandse Versie

 

 

 

De Kleine Vampier

meesterkikker De Kleine Vampier is de allereerste Nederlandse 3D-animatiefilm over een vriendschap die de wereld op z'n kop zet.
Nederlandse Versie

 

 

 

Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur

huisdier Een rebelse en ondeugende comedy gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie.
Nederlandse Versie

 

 

 

My Little Pony: De Film

meesterkikker My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit!
Nederlandse Versie

 

 

 

Sinterklaas en het gouden hoefijzer

huisdier Amerigo verliest een van zijn hoefijzers waardoor hij de daken niet meer op kan. De tienjarige Bloem schiet te hulp.
Nederlandse Versie