Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Pathé omarmt het Nederlands Film Festival

Pathé omarmt het Nederlands Film Festival

Samen met het Nederlands Film Festival en de BankGiro Loterij organiseren we 4x per jaar een satelliet film festival op verschillende locaties door het land. Dit wordt georganiseerd in Pathé Groningen, Zwolle, Nijmegen, City, Breda en Den Haag. Zo zie je als eerste de nieuwste speelfilms, documentaires, animatiefilms en korte parels van eigen bodem. De volgende editie is op zondag 22 april. 

Tijdens deze editie zie je La Holandesa en De Matchmaker. De derde film blijft nog een verrassing. Deze maken we later bekend, dus houd de website in de gaten.

Programma
11.00 uur - La Holandesa
13.10 uur - Titel volgt
14.50 uur - De Matchmaker


Koop hier je tickets


Laat je verrassen door de nieuwste Nederlandse producties: speelfilms / docu’s / animaties / shorts / local cinema gecombineerd met gastcuratoren, talkshows en bijzondere inleiders.

Over de BankGiro Loterij – de cultuurloterij van Nederland

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. De helft van de opbrengst schenkt de loterij aan cultuur in Nederland. Maandelijks spelen gemiddeld 600.000 deelnemers mee met de BankGiro Loterij. Zij maken elke maand kans op meer dan honderdduizend prijzen en dragen met de helft van hun lotprijs bij aan alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Zo zijn wij al jarenlang partner van het Nederlands Film Festival. En omarmen we samen met Pathé de nieuwe ‘Verrassend Nederland’ programmering van het filmfestival. Daarmee geven we naast het filmfestival in september de Nederlandse film door het jaar heen een podium.