Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Game of Thrones - laatste aflevering in de bios!

Game of Thrones - laatste aflevering in de bios!

Maandag 28 augustus vertoont Pathé – in samenwerking met Ziggo en op initiatief van FilmFabriek – in zeven bioscopen gratis de slotaflevering van het zevende seizoen van de topserie Game of Thrones. Tickets zijn nu verkrijgbaar! Wees er snel bij, want op = op.

Let op: tickets zijn persoonsgebonden en zijn niet overdraagbaar. Bij verdacht aankoopgedrag of doorverkoop kunnen jouw tickets geannuleerd worden.

tickets hier verkrijgbaar

Game of Thrones – in Nederland exclusief te zien bij Ziggo – is een ongekend, wereldwijd fenomeen en de best bekeken serie ooit van HBO. Het zevende seizoen van de epische fantasyreeks bestaat uit slechts zeven afleveringen.

Zevende seizoen, zevende aflevering, zeven bioscopen

Game of Thrones kijk je het best op een groot scherm, samen met fans en vrienden. Dat vond de fan Noah Zeeuw van FilmFabriek ook. Samen met Ziggo is Pathé benaderd, wij waren direct enthousiast!

De seizoensfinale duurt liefst 81 minuten. FilmFabriek zelf is gastheer in Pathé Arena. Dit spektakel wil je niet missen!