Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Maak het Groots. Met de Pathé actiefilmweken.

Maak het Groots. Met de Pathé actiefilmweken.

Van 1 juni tot eind juli kun je als liefhebber van actiefilms je filmhart ophalen bij Pathé. Want tijdens de actiefilmweken heb je keuze uit verschillende spetterende films.

Ga jij voor het spektakel van de nieuwste Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge of wordt het War for the Planet of the Apes? Kies je voor de superkrachten van Spider-Man of juist voor Wonder Woman? Laat je je uit je stoel blazen door Transformers: The Last Knight of door The Mummy? Of laat jij jezelf meeslepen door het langverwachte WOII-epos Dunkirk van topregisseur Christopher Nolan?

Het kan ook anders... kies niet en bezoek ze allemaal! Welke film je ook kiest; maak het groots. Film beleef je pas echt bij Pathé. 

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - Nu in de bios

In Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar. 
Pirates of the Caribbean - tickets
 
 

The Mummy - Nu in de bios

The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. 
The Mummy - tickets
 

Wonder Woman - Nu in de bios

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger.

Wonder Woman - tickets
 

Transformers: The Last Knight - Nu in de bios

Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.

Transformers: The Last Knight - tickets
 

Spider-Man: Homecoming - nu in de bios

Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.

Spider-Man: Homecoming - tickets
 

War for the Planet Of The Apes - nu in de bios

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

War for the Planet Of The Apes - tickets  

Dunkirk - nu in de bios

Dunkirk, de nieuwe film van regisseur Christopher Nolan, start als honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld zijn door vijandelijke troepen.

Dunkirk - tickets IMAX tickets