Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Pathé Kids Lentebios

Pathé Kids Lentebios

Het wordt een heerlijke meivakantie bij Pathé met de Pathé Kids Lentebios. De Pathé bioscopen zijn extra vrolijk aangekleed en er draaien niet alleen heerlijke kinderfilms zoals The Boss Baby, De Smurfen en Het Verloren Dorp, Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden, Hotel de Grote L, Cloudboy en Raafje met de Rode Sok, maar zijn er ook spannende en vrolijke activiteiten voor kinderen zoals een speurtocht en kleurwedstrijd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Let op: niet alle films worden in alle bioscopen vertoond.
 

Pathé Kinderticket

*Met het Pathé Kinderticket kunnen kinderen tot en met 11 jaar vanaf slechts € 5,- genieten van de allerleukste films bij Pathé!
 

De Smurfen en het verloren Dorp

Smurfin komt op bezoek In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.
Nederlandse Versie Originele Versie

 

The Boss Baby

Smurfin komt op bezoekThe Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.
Nederlandse Versie Originele Versie

 

Bibi & Tina: Jongens tegen de meiden

Smurfin komt op bezoek De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur.
Nederlandse Versie

 

Hotel de Grote L

Smurfin komt op bezoek De 12-jarige Kos woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor.
Nederlandse Versie

 

Cloudboy

Smurfin komt op bezoek De 12-jarige stadsjongen Niilas woont zolang hij zich kan herinneren bij zijn vader. Zijn Zweedse moeder Katarina kent hij nauwelijks, maar gaat toch op zomervakantie naar Lapland.
Nederlandse Versie

 

Raafje met de Rode Sok

Smurfin komt op bezoek Een aanstekelijk verhaal over teamwerk, acceptatie en het vinden van je roeping.
Nederlandse Versie