Snel tickets kopen

Pathé Comfort Seat

Pathé Comfort Seat

Vanaf donderdag 16 februari 2017 beschikken twaalf zalen van de Rotterdamse bioscoop Pathé De Kuip over één rij Pathé Comfort Seats.

Voor een toeslag van 2,50 euro kun je in een luxueuze lederen VIP-fauteuil met beweegbare rugleuning en zitting, brede armleuningen met bekerhouder en biostray en extra beenruimte comfortabel en ontspannen genieten van je favoriete film.

Actuele films Pathé De Kuip
 

Over de Pathé Comfort Seat

De Pathé Comfort Seats zijn luxueuze lederen VIP-fauteuils met een slight moving system, waarmee de rugleuning iets naar achteren kan en de zitting iets naar voren voor optimaal zitcomfort. De fauteuils zijn individueel geplaatst, wat betekent dat elke stoel voorzien is van twee armleggers met geïntegreerde bekerhouders. De fauteuils zijn 81 cm breed, hebben een diepte van 64 tot 95 cm, terwijl de armleggers 15 cm breed zijn (de reguliere stoelen zijn 65 cm breed, hebben een vaste diepte van 81 cm en hebben een enkele armlegger van 14 cm breed).

Pathé De Kuip is vanaf 16 februari de eerste bioscoop in Nederland met comfort seats. In de veertien zalen komt elk één rij met in totaal 212 Pathé Comfort Seats.