Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

De bioscoopfilms van de voorjaarsvakantie

De bioscoopfilms van de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie hebben we voor ieder wat wils in de bioscopen van Pathé. We vertonen onder meer het langverwachte vervolg van de pikante relatie van Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker. Daarnaast keert Keanu Reeves terug als de legendarische sluipmoordenaar John Wick in de nieuwe actiefilm John Wick 2.

Ook voor kinderen en families hebben we een leuke film in petto, namelijk The LEGO Batman Movie. In de originele versie te zien in IMAX 3D!

Klik hier voor een overzicht van alle films in de bioscoop.
Klik hier voor de bioscoopagenda per stad.

De bioscopen van Pathé zijn 365 dagen per jaar open, dus ook op alle dagen tijdens de voorjaarsvakantie. Voor de openingstijden per dag kan je terecht op de webpagina van de bioscoop binnen Pathe.nl.


Pathé Oscarmaand

De hele maand februari keren de veelgeprezen films Gravity (3D), Forrest Gump en Titanic (3D) terug in de bioscoop in het kader van de jaarlijkse uitreiking van de Oscars.


 

Nu in de bioscoop tijdens de voorjaarsvakantie

Klik op de posters voor meer informatie, tijden & tickets.

  

Films voor het gezin

Pathé heeft in de voorjaarsvakantie extra vrolijke films op het programma staan, leuk voor het hele gezin. Met een Pathé Kinderticket (kinderen gaan voor slechts 5 euro naar de film) of Pathé Familieticket nog eens extra voordelig en juist in de vakantie extra gezellig!
 

Klik op de posters voor meer informatie, tijden en tickets.Alle kinderfilms
 

Eerste film Minions tijdelijk terug

Tijdens de voorjaarsvakantie keert de populaire en succesvolle eerste film van de populaire Minions tijdelijk terug in de bioscopen van Pathé. Mis het niet!