Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Pathé Oscarmaand: Veelgeprezen films terug in de bios

Pathé Oscarmaand: Veelgeprezen films terug in de bios

Op zondag 26 februari worden zoals elk jaar de Oscars uitgereikt aan de beste films, acteurs en actrices.

Kom alvast in de Oscar-stemming met Gravity 3D, Forrest Gump en Titanic 3D. In februari keren deze drie met Oscars overladen films tijdelijk terug in de bioscoop tijdens de Pathé Oscarmaand.

Koop hieronder je tickets:


Gravity 3D

FindingDory Oscar winnaars Sandra Bullock en George Clooney spelen de hoofdrollen in Gravity een spannende thriller die je meesleurt in het oneindige en meedogenloze van de ruimte.

Winnaar van 7 Oscars, waaronder Beste Regie (Alfonso Cuarón) en Beste Cinematografie.
Tickets


Forrest Gump

FindingDory De vriendelijke maar onnozele Forrest Gump (Tom Hanks) maakt onopzettelijk alle belangrijke gebeurtenissen uit de recente Amerikaanse geschiedenis mee.

Winnaar van 6 Oscars, waaronder Beste Film, Beste Acteur (Tom Hanks) en Beste Regie (Robert Zemeckis).
Tickets


Titanic 3D

FindingDory James Camerons Oscarwinnende drama over een onmogelijke liefde op een schip dat onmogelijk zou kunnen zinken.

Winnaar van 11 Oscars, waaronder Beste Film en Beste Regie (James Cameron).
TicketsPoll

Denk jij te bezitten over een uniek voorspellingstalent? Voorspel dan hier de winnaars van dé filmprijs van het jaar in de zeven meest populaire categorieën.
 

Pathé Oscarweekend

In het weekend van de uitreiking van de Oscars (zaterdag 25 en zondag 26 februari) kan jij helemaal in de Oscarstemming komen tijdens het Pathé Oscarweekend. 

Bij Pathé De Munt (Amsterdam) vertonen we vijfentwintig Oscar-genomineerde films waar jij vrij kan kiezen uit o.a. La La Land (14 nominaties), Arrival (8 nominaties), Moonlight (8 nominaties) en Manchester by the Sea (6 nominaties).

In andere bioscopen kan je op zaterdag Manchester by the Sea, Hidden Figures en Lion zien en op zondag genieten van Moonlight, Jackie en La La Land.
 
Tickets Pathé Oscarweekend