Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

TED 2017: The Future You

TED 2017: The Future You

Na het succes van vorig jaar vertonen we ook in 2017 de wereldberoemde conferentie van TED in de bioscoop, live vanuit de Vancouver Convention Centre in Canada. En dit jaar houden we het niet op één, maar drie voorstellingen van TED!

We beginnen op dinsdag 25 april met de openingssessie. Negen sprekers, waaronder Huang Yi (Choreograaf), Laura Galante (Cyberspace Analyst) en Tim Ferriss (Productivity Guru en Auteur) zullen ingaan op het onderwerp van dit jaar: The Future You.

Een dag later, op woensdag 26 april, zien we tijdens een speciale bioscoopvertoning de bekendmaking van de winnaar van $1 miljoen. We ontdekken welk idee volgens de jury het beste aansluit bij de gedachte van dit jaar. Sprekers op deze dag zijn o.a. Serena Williams (Atleet), John Boogz & Lil Bucks (Movement Artists) en Atul Gawande (Chirurg en Journalist).

We sluiten TED 2017 op zondag 30 april af met de hoogtepunten van dit jaar.

Koop via de buttons hieronder je tickets!
 

TED 2017 - Opening Night TED 2017 - Prize Event TED 2017 - Highlights