Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Pathé Top Deal in Tilburg

Pathé Top Deal in Tilburg

Heb jij de Pathé Top Deal al geprobeerd? Voor slechts € 6,50 extra* op je ticketprijs heb je keuze uit een hapje en drankje en zit je op de ‘top seat’ in de zaal.

De ‘top seat’ is de beste stoel in de zaal; je zit achterin op een lederen stoel of love seat met meer beenruimte en comfort. Ook krijg je toegang tot de top foyer waar je voor de film gezellig even kan zitten.

Een unieke deal, speciaal voor jou, waarmee je extra voordelig in Pathé Tilburg van film kan genieten. Zo is je filmuitje helemaal compleet!

PATHÉ TOP DEAL IS ER VOOR IEDEREEN

Iedereen kan gebruik maken van de Pathé Top Deal. Je betaalt slechts € 6,50 extra op je ticketprijs. Dus ook als je gebruik maakt van bijvoorbeeld Pathé Ochtend & Matineevoordeel, Studentenkorting of een Pathé Kinderticket. Voor kinderen kun je ook kiezen voor een Pathé Top Deal met een Pathé Kids Combo (popcorn, drankje, snoepje en speeltje). In dat geval betaal je slechts € 3,60 extra*.

PATHÉ TOP DEAL OP EEN RIJ

  • € 6,50 extra op ticketprijs
  • € 3,60 extra op Pathé Kinderticket met Pathé Kids Combo
  • € 5,50 extra voor Unlimited en € 4,50 extra voor Unlimited Gold abonnees
*Genoemde prijzen zijn voor reguliere filmvoorstellingen

Bij bepaalde evenementen en specials kun je tegen een toeslag van € 6,50 bovenop de ticketprijs van het evenement/special van Pathé Top Deal in Tilburg gebruik maken.

Tickets voor Pathé Top Deal kunnen via de website, via de Pathé app of aan de kassa gekocht worden. Pathé Unlimited (Gold) abonnees betalen de toeslag in de bioscoop.

Tot gauw in Pathé Tilburg!

Actuele films Pathé Tilburg