Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Pathé Buitenhof

Genieten van het Pathé Filmdiner Pathé Buitenhof

Een avondje uit naar Pathé Buitenhof wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner. Voor een vaste prijs kun je genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen.

Rondom Pathé Buitenhof liggen diverse restaurants en gezellige eetcafés waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk diner. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een perfect avondje uit!

Hoe werkt het?

  • Reserveer het Pathé Filmdiner in één van de deelnemende restaurants. Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.
  • Reserveer de film vooraf, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. Dit kan via de Pathé Lijn 0900-1458 (€ 0,80 p/m) of in de bioscoop zelf.
  • Na betaling van je Pathé Filmdiner ontvang je van het restaurant een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Buitenhof inwisselen voor een regulier filmticket.
Let op: tickets kunnen opgehaald worden tót een half uur van te voren!

Deelnemende restaurants Voorwaarden
  • De prijs van het Pathé Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra’s, tenzij anders vermeld.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Buitenhof.
  • De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of voor evenementen. De voucher geeft recht op een zaalplaats bij Pathé Buitenhof. Voor 3D voorstellingen geldt een toeslag.

Eet smakelijk en een prettige voorstelling!