Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Maastricht

Genieten van het Pathé Filmdiner Maastricht

Een avondje uit naar Pathé Maastricht wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner. Voor een vaste prijs kun je genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen.

Rondom Pathé Maastricht liggen diverse restaurants en gezellige eetcafés waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk diner. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een perfect avondje uit!


Hoe werkt het?

Ga naar een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. 
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Maastricht inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Om te voorkomen dat een filmvoorstelling is uitverkocht, kun je de film vooraf reserveren via www.pathe.nl/reserveren.

Let op: In verband met de coronamaatregelen is het enkel mogelijk om de filmvoucher voor het FilmDiner online in te wisselen. Bekijk pathe.nl/corona voor alle maatregelen.​ Daarnaast kan het voorkomen dat je niet op alle dagen terecht kunt bij het restaurant van je keuze.


Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant.
Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Het is belangrijk dat je de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
Via www.pathe.nl/reserveren reserveer je eenvoudig je tickets. Selecteer per voucher één normaal ticket, selecteer de stoelen en rond de reservering af. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa  in te wisselen.


Bereikbaarheid

Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en tarieven.
 

Deelnemende restaurants


Voorwaarden

  • De prijs van het Pathé Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra’s, tenzij anders vermeld.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Maastricht.
  • De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of voor evenementen. De voucher geeft recht op een zaalplaats bij Pathé Maastricht. 
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.
  • Deze actie is niet geldig op erkende feestdagen.

Eet smakelijk en een prettige voorstelling!