Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

The World International Film Festival

The World International Film Festival


Op zondag 20 en maandag 21 maart beleef je bij Pathé Tuschinski het World International Film Festival. Wil jij deze spraakmakende films op het witte doek zien? Koop dan nu snel je tickets!

Stolen Path

Stolen Path is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en speelt zich af in de 20ste eeuw op het Kroatische platteland. Als jong meisje was Victoria erg verwend. Naarmate zij ouder werd veranderde zij in een liefdevolle vrouw. Nu ze eenmaal volwassen is moet ze keuzes maken voor haar toekomst, maar door een onverwachte tragedie veranderde dit plotseling.
Meer info, trailer en tickets

Black Mud

Black Mud is een coming-of-age road trip film over de impulsieve Alex. Alex is 19 jaar oud. Hij besluit zijn jongere broer mee te nemen van Ontario naar Alberta Tar Sands. Met de hulp van een jonge vrouw verkrijgen de jongens een slaapplaats. Hun reis naar het westen staat symbool voor een reis naar een beter leven.
Meer info, trailer en tickets

In Your Arms

In Your Arms gaat over de cynische en ongeneeslijk zieke 40-jarige Niels, die zijn leven wil beëindigen. Maar dit is verboden in Denemarken. Hij komt erachter dat euthanasie in Zwitserland wel is toegestaan. Wanneer de onzekere en eenzame verpleegster Maria besluit mee te gaan, volgt een roadtrip via Hamburg naar Zwitserland, waarin ze elkaar steeds beter leren kennen.
Meer info, trailer en tickets
 
 

Trailer