Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Pathé VIP in Maastricht

Pathé VIP in Maastricht

Vanaf de opening op 5 november 2015 kun je ook in Maastricht genieten van Pathé VIP!

Een compleet avondje uit
De nieuwe manier om van film te genieten: kom een uurtje eerder naar Pathé! Als je een Pathé VIP ticket koopt, word je helemaal in de watten gelegd. Vanaf een uur voor aanvang van de film word je bij Pathé VIP in Maastricht ontvangen in een exclusieve lounge. Je jas wordt opgehangen in de bewaakte garderobe en je krijgt een heerlijk welkomstdrankje. In de schitterende VIP lounge kun je genieten van luxe hapjes en drankjes die bij de prijs van je ticket zijn inbegrepen. Bovendien mag je ook iets lekkers meenemen voor bij de film. In de zaal mag je plaatsnemen op de comfortabele en luxe VIP seats.

De Pathé VIP lounge is dé plek om voorafgaand aan de film met vrienden af te spreken. Zorg er wel voor dat je een uur voor aanvang van de film aanwezig bent, zodat je lekker ontspannen de zaal in kan gaan.

All-in prijzen
Ticketprijs: € 25,- volwassenen en € 10,- kinderen t/m 11 jaar*
Ticketprijs Unlimited: € 15,-*
Ticketprijs Unlimited Gold: € 10,-*

*Genoemde prijzen zijn voor reguliere filmvoorstellingen exclusief 3D, IMAX en IMAX 3D toeslagen.
*Let op: kinderen t/m 11 jaar krijgen alleen toegang met een volwassene.


Tickets voor Pathé VIP kunnen via de website, via de Pathé app of aan de kassa gekocht worden. Pathé Unlimited (Gold) abonnees betalen de toeslag in de bioscoop.
Om VIP tickets te kunnen kopen, moet in het koopproces via de website of via de Pathé app de categorie Stoelen gewijzigd worden naar VIP.

Pathé VIP in Maastricht is een bijzondere ervaring waardoor je bioscoopbezoek een uniek uitje wordt! 

Actuele films Pathé Maastricht

Sfeerimpressie

Pathe VIP maastricht