Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Pathé Arnhem

Genieten van het Pathé Filmdiner Pathé Arnhem

Een avondje uit naar Pathé Arnhem wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner! Voor een vaste prijs krijg je een diner en een bioscoopticket bij één van de deelnemende restaurants en kun je aansluitend naar de Pathé bioscoop aan de Oude Stationsstraat 20 om heerlijk ontspannen film te kijken in een luxe omgeving. Door deze vaste prijs weet je precies waar je aan toe bent: Pathé Filmdiner!

Hoe werkt het?

  • Het Pathé Filmdiner is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet bij Pathé zelf.
  • Geef zowel in het restaurant als bij Pathé vooraf duidelijk aan dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner.
  • Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Arnhem Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Arnhem inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen).
  • Let op dat reserveren bij zowel restaurant als Pathé gewenst is.


Hoe reserveert u?

Je kunt het restaurant reserveren door te bellen met het deelnemende restaurant (let op niet bij alle restaurants is reserveren mogelijk). De film reserveer je via de Pathé Lijn 0900 – 1458 (€ 0,80 p/m) of in de bioscoop zelf. Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op deze website. Vanaf dat moment kun je dus reserveren.

*de voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor evenementen. De voucher geeft recht op een zaalplaats bij Pathé Arnhem. Voor 3D voorstellingen en IMAX geldt een toeslag. 

Parkeergelegenheid:

Wanneer je parkeert in de garage van het Centraal Station betaalt je na 18:00 slechts €0,50 per uur. € 0,41 per 10 minuten tussen 06:00 - 18:00 uur. € 0,50 per uur tussen 18:00 - 06:00 uur (alle deelnemende restaurants bevinden zich op loopafstand)

De deelnemende restaurants:


Eet smakelijk en prettige voorstelling!