Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Spuimarkt

Genieten van het Pathé Filmdiner Spuimarkt

Een avondje uit naar Pathé Spuimarkt wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner! Voor een extra voordelige prijs serveren wij een heerlijk diner voor een vaste prijs , waarbij de prijs van het ticket is inbegrepen!


Hoe werkt het?

Ga naar een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. 
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Spuimarkt inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Om te voorkomen dat een filmvoorstelling is uitverkocht, kun je de film vooraf reserveren via www.pathe.nl/reserveren.


Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant.
Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Het is belangrijk dat je de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
Via de Pathé klantenservice kun je gemakkelijk reserveren. Ga naar de Pathé klantenservicepagina, typ in de zoekbalk 'Filmdiner' in en er verschijnt vervolgens een uitleg met waar je kunt reserveren.

Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op deze website. Vanaf dat moment kun je dus reserveren.


De deelnemende restaurants

Voorwaarden

  • Het Pathé Spuimarkt Filmdiner is een 3-gangen menu vanaf € 24,50. In het weekend (vrijdag t/m zondag) kan er een toeslag worden gehanteerd.
  • Het Pathé Filmdiner is niet geldig op erkende feestdagen.
  • De Pathé Spuimarkt Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Spuimarkt.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes of andere extra’s.
  • De Pathé Spuimarkt Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.


Eet smakelijk en prettige voorstelling!