Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Amersfoort

Genieten van het Pathé Filmdiner Amersfoort

Een avondje uit naar Pathé Amersfoort wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner! Vanaf slechts € 24,50 serveren de deelnemende restaurants een heerlijk menu. Hierbij is ook de prijs van het film ticket inbegrepen!

Hoe werkt het?

  • Ga naar een van onderstaande restaurants en bestel het Pathé Filmdiner. Het is altijd verstandig vooraf even te reserveren.
  • Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Amersfoort Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Amersfoort inwisselen voor een regulier filmticket. De film reserveer je via de Pathé Lijn 0900 – 1458 (€ 0,80 p/m) of in de bioscoop zelf.
 

Deelnemende restaurants

 

Voorwaarden

  • Het Pathé Filmdiner is een menu bij één van de deelnemende restaurants, voor een vaste prijs vanaf € 24,50. Deze prijs is exclusief drankjes of andere extra's.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Amersfoort.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen. Voor 3D-voorstellingen geldt een toeslag.


Eet smakelijk en prettige voorstelling!