Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner City

Genieten van het Pathé Filmdiner City

Een avondje uit naar Pathé City wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner! Voor een vaste prijs serveren de deelnemende restaurants een heerlijk diner. Hierbij is ook de prijs van het ticket inbegrepen! Alle restaurants liggen op loopafstand van Pathé City.


Hoe werkt het?

Ga naar een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. 
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé City inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen)*.
Om te voorkomen dat een filmvoorstelling is uitverkocht, kun je de film vooraf reserveren via www.pathe.nl/reserveren (per ticket betaal je € 0,70 reserveringskosten).

*Indien je naar het Hard Rock Café wilt gaat, werkt het iets anders met het verkrijgen van de Filmvoucher. Je dient via de website van het Hard Rock Café te betalen voor de filmvoucher en niet in het restaurant zelf, klik hier. De filmvoucher krijg je dan digitaal toegezonden op je e-mail. Deze kun je of in de bioscoop inleveren of gebruiken om vooraf te reserveren.


Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant.
Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Het is belangrijk dat je de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
Via www.pathe.nl/reserveren reserveer je eenvoudig je tickets. Selecteer per voucher één normaal ticket, selecteer de stoelen en rond de reservering af. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa  in te wisselen.

Let op: In verband met de coronamaatregelen is het enkel mogelijk om de filmvoucher voor het FilmDiner online in te wisselen. Bekijk pathe.nl/corona voor alle maatregelen.​ Daarnaast kan het voorkomen dat je niet op alle dagen terecht kunt bij het restaurant van je keuze.

Deelnemende restaurants

 

Voorwaarden

  • De prijs van het Pathé Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra’s.
  • De Pathé City Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé City.
  • De Pathé City Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.Eet smakelijk en prettige voorstelling!