Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Schouwburgplein

Genieten van het Pathé Filmdiner Schouwburgplein

Een avondje uit naar Pathé Schouwburgplein wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner! Vanaf € 24,50 serveren de deelnemende restaurants een heerlijk diner. Hierbij is ook de prijs van het ticket inbegrepen!

Rondom Pathé Schouwburgplein liggen diverse restaurants en gezellige eetcafé’s waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk 3-gangen menu. Je filmticket is inbegrepen in de prijs vanaf € 24,50 per persoon. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een perfect avondje uit!

Hoe werkt het?

  • Reserveer bij Pathé Schouwburgplein tickets voor de film die je wilt zien, via 0900-1458 (€ 0,80 p/m).
  • Ga naar een van onderstaande restaurants en bestel het Pathé Filmdiner. Het is altijd verstandig vooraf even te reserveren.
  • Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Schouwburgplein Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Schouwburgplein inwisselen voor een regulier filmticket.
 

Deelnemende restaurants


Voorwaarden

  • Het Pathé Filmdiner is een vast 3-gangen menu bij één van de deelnemende restaurants, voor een vaste prijs vanaf € 24,50. Deze prijs is exclusief drankjes of andere extra’s.
  • De Pathé Schouwburgplein Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Schouwburgplein.
  • De Pathé Schouwburgplein Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen. Voor 3D-voorstellingen geldt een toeslag.


Eet smakelijk en prettige voorstelling!