Snel tickets kopen

Pathé Vrijkaart

Pathé Vrijkaart

De Pathé Vrijkaart kun je gebruiken in alle Pathé bioscopen op alle dagen van de week en is geldig voor alle reguliere, 3D, IMAX (3D), Dolby Cinema (3D) en 4DX-voorstellingen. De Pathé Vrijkaart kun je bij de ticketmachine gebruiken om tickets te kopen. Dit doe je door na het kiezen van een film en voorstelling onder tickets te kiezen voor Vrijkaart. Na het scannen van je Vrijkaart krijg je je tickets uit de automaat, de Vrijkaart is slechts eenmalig te gebruiken. De Vrijkaart is ook inwisselbaar aan de kassa van de bioscoop.

Op www.pathe.nl kun je ook met een Pathé Vrijkaart een ticket bestellen. Dit is mogelijk bij alle Pathé bioscopen. Dit doe je door na het kiezen van een film en voorstelling in het ticket keuze scherm de vouchercode in te voeren. 
 

Voorwaarden Pathé Vrijkaart

  • De Pathé Vrijkaart is geldig tot de op de voorzijde aangegeven datum voor één reguliere filmvoorstelling of één 3D, IMAX (3D), Dolby Cinema (3D) en 4DX-voorstelling in een Pathé bioscoop in Nederland.
  • De Pathé Vrijkaart geldt niet voor evenementen, speciale voorstellingen óf besloten voorstellingen.
  • De Pathé Vrijkaart mag niet worden verkocht aan derden, is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden geretourneerd.
  • Op deze Pathé Vrijkaart zijn de Pathé Bezoekersvoorwaarden en ons privacy statement van toepassing. De bezoekersvoorwaarden liggen ter inzage bij de Pathé kassa en zijn ook hier te lezen. Ons privacy statement lees je hier.
  • De Pathé Vrijkaart heeft een unieke code die slechts éénmaal te gebruiken is.
  • Pathé mag ervan uitgaan dat de houder van de Pathé Vrijkaart ook de rechthebbende is. Pathé is niet gehouden nadere controle te verrichten ten aanzien van geldige Pathé Vrijkaarten.
  • Bij gebleken fraude met de Pathé Vrijkaart wordt aangifte gedaan.