Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Prijsvraag Silver Linings Playbook

Prijsvraag Silver Linings Playbook

Doe mee met de prijsvraag van Silver Linings Playbook en maak kans op een DVD-pakket met de films Limitless, Killers, An Education en het officiële boek van de film 'Maak me gek'.


Silver Linings Playbook draait vanaf 28 februari in de bioscoop.

TIJDEN & TICKETSOver de film


Silver Linings Playbook is een ontroerende romantische komedie met Bradley Cooper, Jennifer Lawrence en Robert DeNiro. Een film over de moeilijke periodes in het leven die gelukkig ook altijd een keerzijde hebben, want achter de wolken schijnt de zon. Jennifer Lawrence won de Oscar voor Beste Actrice voor haar rol in de film!

Het leven gaat niet altijd volgens plan. Pat Solatano (Bradley Cooper) is door de jaren heen alles verloren: zijn huis, zijn baan en zijn vrouw. Na 8 jaar in een neurotische gezondheidskliniek gezeten te hebben trekt hij weer in bij zijn ouders

Pat is vastberaden om zijn leven weer op de rails te krijgen door positief te blijven en zijn vrouw terug te krijgen. Het enige wat zijn ouders voor hem willen is dat Pat weer met beide benen op de grond komt te staan en dat hij hun voorliefde voor het Philadelphia Eagles voetbalteam deelt. Als Pat de mysterieuze Tiffany (Jennifer Lawrence) ontmoet, een meisje met eigen problemen, wordt alles gecompliceerd. Tiffany stelt voor om Pat te helpen zijn vrouw terug te krijgen, maar alleen als hij iets belangrijks voor haar doet. Hun deal pakt echter niet helemaal uit zoals gepland…


Regie:
David O. Russell
Cast: Bradley Cooper, Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Julia Stiles

Bekijk hier het interview met de hoofdrolspelers:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.