PATHÉ NEDERLAND BESTAAT 25 JAAR!

Op zondag 15 maart is er een overleg tussen kabinet en zorgorganisaties geweest. Er is besloten dat alle bioscopen per direct worden gesloten. Dit geldt voor heel Nederland tot en met 6 april. De tickets die al aangekocht zijn voor de komende periode worden geannuleerd en het aankoopbedrag hiervan zal worden teruggestort. Dit bedrag staat binnen drie werkdagen terug op rekening van de aankoop. Over de geannuleerde activiteiten rondom 25 jaar Pathé volgt op een later moment meer informatie.

 

PATHÉ NEDERLAND BESTAAT 25 JAAR...

In 2020 is het maar liefst 25 jaar geleden dat de eerste Pathé bioscopen hun deuren openden in Nederland, en dat vieren we samen met jullie! 

Jullie hebben massaal laten welke weten welke vijf films jullie tussen 16 en 20 maart terug wil zien op het grote doek. De winnaars zijn bekend! Geniet nog één keer van vijf klassieke hits.

En dat is niet alles... 

Members van Pathé All Stars krijgen deze maand een cadeautje: 25 Stars! Die kun je meteen gebruiken om het unieke Pathé collector's item te kopen: Pathé popcorn sokken! Scoor ze nu in de All Stars shop voor maar 250 Stars.

Nog geen All Stars member? Meld je dan direct aan.

Pathé trakteert: gratis popcorn 


We sluiten de maand af met een traktatie. Word jij net als wij dit jaar 25? Dan krijg je op woensdag 25 maart van ons gratis popcorn! Neem je legitimatie mee naar jouw favoriete bioscoop en kies uit een zout, zoet, of gemixte medium popcorn. 

 

[image]

Geniet nog één keer van vier Bond Classics 

Ter ere van de release van No Time to Die later dit jaar haalt Pathé vier Bond Classics met Daniël Craig eenmalig terug naar het grote doek. Iedere zondag kun je genieten van een Bond film. Tickets zijn nu te koop.